Skip to main content

Meet The Team

Je koopt je favoriete dameskleding bij Stoer & Style. We hebben een uitgebreid assortiment aan topmerken. Onze collectie met dameskleding wordt regelmatig aangevuld met nieuwe items volgens de laatste mode trends. We kunnen je helpen aan een casual outfit, zoals die stoere jeans met dat toffe T-shirt of wanneer je iets gekleder wilt, dat mooie nette jurkje. Kom je naar onze winkel in Gennep of Malden dan geven we je graag persoonlijk advies.

Stoer & Style Gennep

Tessa

Hoi allemaal, ik ben Tessa!
In 2012 ben ik begonnen als stagiaire en nadat ik mijn studie verkoopspecialist en filiaalleidster heb afgerond heb ik van mijn stageplek mijn werkplek mogen maken. Het mooiste aan het vak vind ik de uitdagingen. Net niet, dat is niet goed genoeg. We gaan voor het wauw effect. Het leuke is dat dat voor iedereen weer anders is. Van een nieuwe jeans tot een complete nieuwe look, samen gaan we kijken wat bij jou past! Wat je van mij kan verwachten is Limburgse gezelligheid en een ongezouten eerlijke mening. Jullie kunnen mij op maandag, vrijdag en om de week op zaterdag in de winkel in Gennep vinden. Zie ik jullie dan?

Belgin

hoi

Stoer & Style Malden

Esther

Hoi ik ben Esther en ik ben al 19 jaar werkzaam in de mode. Ooit als jong meisje begonnen in een dames- en herenmodezaak waar ik alles heb kunnen leren. Nadat ik bij verschillende grote modeketens mezelf heb mogen door ontwikkelen, ben ik in 2018 meteen met de opening bij Stoer & Style Malden komen werken. Je kan mij op maandag, woensdag, vrijdag en zaterdag in de winkel vinden en wanneer je broek ingekort moet worden dan doe ik dat. Je ziet mij ook regelmatig achter de laptop zitten om onze website up to date te houden.

Annette

Hoi Ik ben Annette, en sinds mijn 22e werkzaam in de kleding. Vele jaren heb ik voor een grote kleding keten gewerkt. Daarna bij verschillende modezaken in de damesmode en de lingerie in de regio. Nu alweer vier jaar bij Stoer en Style, een mooie winkel waar ik elke dag wel een gezellig praatje maak met de klanten en je terecht kunt voor een eerlijk advies. Ik ben er iedere woensdag en donderdag en om en om de vrijdag of zaterdag. Hopelijk tot snel een keertje.